Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Egerszalók bemutatása
  • Önkormányzati munka
  • Sódomb, látnivalók
  • Kikapcsolódás
  • Borvidék Egerszalók

CSALÁDI BÖLCSŐDE NYÍLT EGERSZALÓKON

Tájékoztatjuk a fiatal, kisgyermekes családokat, hogy 2019. szeptember 1. napjától megnyílt az Egerszalók Községi Önkormányzat fenntartásában működő Csicsergő Családi Bölcsőde az Egerszalók, Kossuth Lajos út 69. sz. alatt, 7 engedélyezett férőhellyel.

Személyzet: 2 fő - egy szolgáltatást nyújtó és egy segítő, mindketten csecsemő és kisgyermekgondozó -nevelő képesítéssel.

A Csicsergő Családi Bölcsőde kiemelt célja a bölcsődei ellátásban nem részesülő, (20 hetes kortól - 3 éves korig) gyermekek napközbeni felügyelete, gondozása, nevelése, foglalkoztatása szükségleteiknek, életkoruknak megfelelően, családias környezetben. A bölcsi a kisgyermekes szülők számára is lehetővé teszi a munkavállalást, azaz az édesanyák hamarabb visszatérhetnek a munkaerőpiacra.

Az érdeklődőket előzetes telefonos egyeztetés után fogadják a családi bölcsődében. A szülők betekintést nyernek a napi szokásokba, a megtekintik a csoportszobát, egyéb helyiségeket, gyerekeket. Ismertetik velük a házirendet, a térítési díj fizetésének kötelezettséget (gondozási díj és napi négyszeri étkezés térítési díja) bemutatják azokat a dokumentumokat, amiket a szülőnek kell kitöltenie.

Alaptevékenységen kívüli kiegészítő szolgáltatás:

A Családi Bölcsődébe felvett gyermeklétszámtól függően napközbeni időszakos gyermek felügyeletet is el tud látni a szolgáltató a szabad férőhelyeken külön térítési díj ellenében.

Bővebb tájékoztatás kérhető Csutak Anita óvodavezetőtől, vagy helyben Fejes Hilda szolgáltatást nyújtótól. Tel: 36/474-151 e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Településünk pillanatai

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
1 February 2023