Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Egerszalók bemutatása
  • Önkormányzati munka
  • Sódomb, látnivalók
  • Kikapcsolódás
  • Borvidék Egerszalók

CSALÁDI BÖLCSŐDE NYÍLT EGERSZALÓKON

Tájékoztatjuk a fiatal, kisgyermekes családokat, hogy 2019. szeptember 1. napjától megnyílt az Egerszalók Községi Önkormányzat fenntartásában működő Csicsergő Családi Bölcsőde az Egerszalók, Kossuth Lajos út 69. sz. alatt, 7 engedélyezett férőhellyel.

Személyzet: 2 fő - egy szolgáltatást nyújtó és egy segítő, mindketten csecsemő és kisgyermekgondozó -nevelő képesítéssel.

A Csicsergő Családi Bölcsőde kiemelt célja a bölcsődei ellátásban nem részesülő, (20 hetes kortól - 3 éves korig) gyermekek napközbeni felügyelete, gondozása, nevelése, foglalkoztatása szükségleteiknek, életkoruknak megfelelően, családias környezetben. A bölcsi a kisgyermekes szülők számára is lehetővé teszi a munkavállalást, azaz az édesanyák hamarabb visszatérhetnek a munkaerőpiacra.

Az érdeklődőket előzetes telefonos egyeztetés után fogadják a családi bölcsődében. A szülők betekintést nyernek a napi szokásokba, a megtekintik a csoportszobát, egyéb helyiségeket, gyerekeket. Ismertetik velük a házirendet, a térítési díj fizetésének kötelezettséget (gondozási díj és napi négyszeri étkezés térítési díja) bemutatják azokat a dokumentumokat, amiket a szülőnek kell kitöltenie.

Alaptevékenységen kívüli kiegészítő szolgáltatás:

A Családi Bölcsődébe felvett gyermeklétszámtól függően napközbeni időszakos gyermek felügyeletet is el tud látni a szolgáltató a szabad férőhelyeken külön térítési díj ellenében.

Bővebb tájékoztatás kérhető Csutak Anita óvodavezetőtől, vagy helyben Fejes Hilda szolgáltatást nyújtótól. Tel: 36/474-151 e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Településünk pillanatai

Bűnmegelőzési Hírlevél 2019. december 30. Vigyázat, ismét unokázós csalók!
Egerszalók Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. december 11-én, 17 00 órától
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázati adatlap elérhető ITT... beszámoló űrlap elérhető ITT... Rendelet ITT...
Hulladéklerakóval kapcsolatos aktualitások ITT
Kedvezményezett neve Egerszalók Község Önkormányzata Pályázati felhívás neve és kódszáma Magyar Falu Program ,,Temető fejlesztése” MFP-FFT/2019 Projekt címe Temető fejlesztése, urnafal és gyalogjárda építése Projekt azonosítószáma 3020223949 Támogatás összege 4 996 626 Ft

Gyors elérhetőségünk: 

Tel.: 36/574-002, 36/474-332

Fax: 36/474-366

E-mail:

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
Felhívás!
Pályázati lehtőségekről, fejlesztésekről.
Településünk aktívan részt vesz a támogatási lehetőségek kihasználásában - ismerkedjen meg a részletekkel:
18 January 2020