Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Egerszalók bemutatása
  • Önkormányzati munka
  • Sódomb, látnivalók
  • Kikapcsolódás
  • Borvidék Egerszalók

A Harmony vendégház Egertől 6 km-re a festői környezetű hőforrástól pedig 2 km-re, nyugodt, csendes környezetben, igényesen kialakított apartmanokban várja kedves vemdégeit. Ajánlott, nagy baráti társaságok és családok részére egész évben. 

A zárt udvarban több gépkocsi is parkolhat. A kertben bográcsételek főzése, szalonna- és flekkensütés is megoldható.Programlehetőségek a közelben: fürdés, horgászat, túrázás, lovaglás és városnézés Egerben.

Egerszalók központjában, egy tágas portán 4 szobával várom kedves vendégeimet.Minden szobában 4 fő kényelmesen elfér, a szobában bent van a fürdőszoba. TV. Wifi, zárt parkoló, grillezési lehetőség .Nyári melegben légkondi nélkül is kellemesen hűvös szobák. ABC, étterem, posta, gyógyszertár 150 m-re van a háztól. A fürdő kb. 1,8 km. Két szobához van egy közös kis konyha jól felszerelve, a harmadik szoba-  kicsi ház- apartman saját konyhával és fürdőszobával, a negyedik szoba pedi studió apartman. 

Elérhetőségek:

Cím: 3394 Egerszalók Kossuth út 51.
E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-20-9618 051

Ár: 3500-4500 + 300 forint idegenforgalmi adó/ fő/ éj

Üdülési csekket elfogadok!

 

 

Településünk pillanatai

Bűnmegelőzési Hírlevél 2019. december 30. Vigyázat, ismét unokázós csalók!
Egerszalók Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. december 11-én, 17 00 órától
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázati adatlap elérhető ITT... beszámoló űrlap elérhető ITT... Rendelet ITT...
Hulladéklerakóval kapcsolatos aktualitások ITT
Kedvezményezett neve Egerszalók Község Önkormányzata Pályázati felhívás neve és kódszáma Magyar Falu Program ,,Temető fejlesztése” MFP-FFT/2019 Projekt címe Temető fejlesztése, urnafal és gyalogjárda építése Projekt azonosítószáma 3020223949 Támogatás összege 4 996 626 Ft

Gyors elérhetőségünk: 

Tel.: 36/574-002, 36/474-332

Fax: 36/474-366

E-mail:

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
Felhívás!
Pályázati lehtőségekről, fejlesztésekről.
Településünk aktívan részt vesz a támogatási lehetőségek kihasználásában - ismerkedjen meg a részletekkel:
18 January 2020