Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Egerszalók bemutatása
 • Önkormányzati munka
 • Sódomb, látnivalók
 • Kikapcsolódás
 • Borvidék Egerszalók

Egerszalók, Egertől délre, mindössze 6 km-re, egy közel 2000 lelket számláló kis község a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében. A több, mint 750 éves település természeti értékeivel, híres boraival, búcsújával, lankás dombjaival, gyógyerejű hőforrásával várja vendégeit. Az ásványi anyagokban igen gazdag hévízből kiváló sók folyamatosan építik a csipkézett, fehér mésztufa képződményeket. Az évek során a fenyőerdővel övezett sódomb egyedülálló jellemzői miatt a környék szimbólumává vált, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található (Pamukkale-ban, Törökország ázsiai részén, valamint az amerikai Yellowstone Parkban), Európában pedig egyedülálló. A lábánál felépült fürdő sokoldalú és magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásai révén egyedülálló a térségben. Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 kül- és beltéri medence kap helyet - gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést. A víz nemcsak fürdésre, hanem ivókúrára is használható. Alkalmas a túlsúly, az epebetegségek, gyomorsav-bántalmak kezelésére, csontsérülések utókezelésére, izületi és reumatikus bántalmak, nőgyógyászati panaszok gyógyítására.

Bemutatkozás
Csendes környezetű, családias vendégházunkba egész évben szeretettel várjuk a gyógyvíz, a hegyvidék és a borkultúra szerelmeseit. 2-10 főig biztosítunk kényelmes szálláshelyet kábeltévé-s, WI-FI-s, pótágyazható szobáinkba. Különbejáratú, felső szinten található vendégházunkhoz kompletten felszerelt, önellátó konyha és étkező tartozik. Vendégeinknek az udvaron fedett, zárt parkolót biztosítunk. A kinti, virágos lugas az időjárás viszontagságaitól függetlenül biztosítja társaságok, családok számára a szabadidő kellemes eltöltését. Étterem, élelmiszer üzlet, ATM, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, buszmegálló a szálláshelytől mindössze 100 méterre található. Az egyedülálló egerszalóki Wellnessfürdő, valamint a horgásztó 2 km-re, a demjéni termálfürdő 4 km-re van a Sárga Rózsa Vendégháztól.

Elérhetőségek:

 • Tel: 36/789-480
 • Mobil: 30/3769574

A ház vendége 10% kedvezményt kap az egerszalóki Wellnessfürdő belépőjegy árából!

Áraink:

 • Elő- és utószezon: 2500 - 2800 Ft/fő/éjszaka
 • Főszezon (június-augusztus): 3000 - 3500 Ft/fő/éjszaka
 • Gyermekkedvezmények (3-6 éves korig): 1000 - 1500 Ft/fő/éjszaka
 • Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő
 • Az 5. éjszaka után kedvezmények megállapodás szerint.

Településünk pillanatai

Bűnmegelőzési Hírlevél 2019. december 30. Vigyázat, ismét unokázós csalók!
Egerszalók Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. december 11-én, 17 00 órától
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázati adatlap elérhető ITT... beszámoló űrlap elérhető ITT... Rendelet ITT...
Hulladéklerakóval kapcsolatos aktualitások ITT
Kedvezményezett neve Egerszalók Község Önkormányzata Pályázati felhívás neve és kódszáma Magyar Falu Program ,,Temető fejlesztése” MFP-FFT/2019 Projekt címe Temető fejlesztése, urnafal és gyalogjárda építése Projekt azonosítószáma 3020223949 Támogatás összege 4 996 626 Ft

Gyors elérhetőségünk: 

Tel.: 36/574-002, 36/474-332

Fax: 36/474-366

E-mail:

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
Felhívás!
Pályázati lehtőségekről, fejlesztésekről.
Településünk aktívan részt vesz a támogatási lehetőségek kihasználásában - ismerkedjen meg a részletekkel:
17 January 2020