Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Egerszalók bemutatása
  • Önkormányzati munka
  • Sódomb, látnivalók
  • Kikapcsolódás
  • Borvidék Egerszalók

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00374

Egerszalók Község Önkormányzat ASP központhoz való csatlakozása

A 100%-ban támogatásból megvalósuló projekt megvalósításának kezdete 2016.12.06 napja volt, és a projekt fizikai befejezésének határideje: 2017.12.31.

A pályázat benyújtására a 257/2016 (VIII.31.) kormányrendeletben előírt önkormányzati ASP rendszerhez történő csatlakozás feltételeinek megteremtése érdekében került sor.  Önkormányzatunk 2016.11.24-i hatállyal 6.000.000 Ft támogatásban részesült. A projekt keretében az ASP iratkezelő rendszer, gazdálkodási rendszer, adórendszer, ingatlanvagyon-kataszter rendszer, iktató rendszer valamint a hagyatéki leltár rendszer megfelelő működéséhez szükséges informatikai eszközök, szoftverek beszerzésének finanszírozása  valósul meg, valamint elkészül a hivatal IT-biztonsági és iratkezelési szabályzata is.

A projekt keretében beszerzésre kerülő munkaállomások közül 2 db a Közös Önkormányzati Hivatal Egerszóláti Kirendeltségén, még 6 db az egerszalóki kirendeltségen kerül beüzemelésre. Az eszközbeszerzésen túl, a támogatás lehetőséget biztosít a hivatal dolgozóinak továbbképzésére, valamint a régi rendszerekben használt adatok migrálására.

Településünk pillanatai

TÁJÉKOZTATÓ 2022. szeptember 10-től hatályos 259/2022. (VII.21.) Korm.rendelet 7/A. §-a alapján a többgenerációs családi házban élő családok részére
Pályázati felhívás... Jelentkezési feltételek... Jelentkezési lap...
1. rész - Telefonos banki csalók, adatlopás...
Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testület az egerszalóki lakóhelyű, tehetséges tanulóknak meghirdeti az „Egerszalók Ösztöndíjasa” pályázatot.

Gyors elérhetőségünk: 

Tel.: 36/574-002, 36/474-332

Fax: 36/474-366

E-mail:

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
Felhívás!
Pályázati lehtőségekről, fejlesztésekről.
Településünk aktívan részt vesz a támogatási lehetőségek kihasználásában - ismerkedjen meg a részletekkel:
1 October 2022