10 fő létszámig Nagy, gondozott kert Strandfürdő Egerszalókon a hőforrás, és Egerben, mindkettő 5 perc autóút Horgászati lehetőség a közelben 3 perc a Szépasszonyvölgy, itt borkóstolási lehetőség  
A vendégház felszereltsége

Szeretettel várjuk vendégeinket a kellemes kikapcsolódást igérő Rózsás-dűlői vendégházunkba. A csendes környezetben lévő ház 10 fő számára biztosít pihenést. Az emeleten kettő szoba 4+2 fekhellyel van ellátva. Az egyik szobából nyiló teraszról szép kilátás tárul elénk az Egerszalóki horgásztóra és környékére.
A földszinten kétszemélyes hálószoba található, valamint egy nagyobb helyiség, mely az ebédlő és közös szoba szerepét tölti be, televízióval felszerelve. Innen nyilik a konyha, ami hűtővel, fagyasztóládával, gáztűzhellyel, mikrosütővel, valamint kávéfőzővel van ellátva továbbá tányérok, poharak, evőeszközök állnak a vendégeink rendelkezésére.
A házban található továbbá egy fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel.

Pihenés a kertben

Vendégházunkhoz gondozott nagyméretű kert tartozik, fákkal, virágokkal, kerti tóval, tűzrakóhellyel.

           

Egerszalók méltán hires hőforrásáról, mely kellemes strandolási lehetőséget biztosit.

A horgászat kedvelői számára az Egerszalóki horgásztó jelenthet nagy örömöt, mely a háztól akár még egy fél órás sétával is elérhető, vagy autóval egy perc alatt lejuthatunk a tóhoz.

   

Eger elérhető egy 4 perces autóuttal a háztól. S Egerben még felsorolni is sok, mennyi látnivaló van.

Az egri vármúzeum, Minaret, Egri Főszékesegyház, Bazilika, Vitkovics-ház, Szépasszonyvölgyi borkóstolási lehetőségek, egri strandfürdő, stb.

bővebb infó Egerről itt

 

A vendégház májustól szeptemberi kiadó. Áraink a következőek:

1800 Ft/fő/éjszaka

minimum 5 fő/éjszaka!

Az ár tartalmazza a villany és gázfogyasztást, ágynemű, és konyhafelszerelés használatot.

Tel.: 06 20 943 7427