Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Egerszalók bemutatása
  • Önkormányzati munka
  • Sódomb, látnivalók
  • Kikapcsolódás
  • Borvidék Egerszalók

T i s z t e l t Ü g y f e l e i n k !

A koronavírus járvány 2. hullámában a fertőzésveszély csökkentése érdekében kérjük Önöket,

hogy csak a legszükségesebb esetekben keressék fel személyesen a Hivatalt.

Kérjük, hogy ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében az elektronikus csatornákat részesítsék előnyben a hatósági ügyintézés során (Ügyfélkapu/Hivatali Kapu/Cégkapu továbbá E-papír szolgáltatás és e-mail).

Amennyiben erre nincs lehetőségük, bedobhatják írásbeli kérelmeiket, bejelentéseiket a bejárat mellett feltüntetett elhelyezett POSTLÁDÁBA és telefonszámuk megadásával visszahívjuk Önöket a további teendők megbeszélése érdekében.

Hívhatják telefon az Közös Önkormányzati Hivatalt is a 36/474-332 telefonszámon és ügyintézőnkkel személyes ügyintézés esetén időpontot egyeztethetnek.

Az iratok árvétele a bejárati ajtó mellett kihelyezett pulton történik.

A hivatali ügyintézés során az orrot és szájat eltakaró MASZK HASZNÁLATA kötelező és a KÉZFERTŐTLENÍTÉS is erősen ajánlott.

Kérjük, hogy figyeljék a koronavirus.gov.hu oldal aktuális híreit, a Kormány legfrissebb döntéseit, az Operatív Törzs hiteles és naprakész információit.

Az idős lakosaink – különösen a 65 éven felüliek - és a krónikus betegségben szenvedők egészségének védelme érdekében kérjük – bár kijárási korlátozás nincs érvényben- lehetőség szerint minél kevesebbet mozogjanak zárt térben, közösségben, és a családi és közösségi rendezvények során tartsák be a maszk használatot, tartsák a min. 1,5 méteres távolságot, és a higiénés szabályokról sem feledkezzenek meg!

Kérjük továbbá az idős személyeket és krónikus betegségbe szenvedőket, hogy fontolják meg az influenza elleni védőoltás beadatását, konzultáljanak háziorvosukkal, gyógyszerészükkel, egészségügyi végzettségű szakemberekkel!

Egerszalók község Önkormányzata

Egerszalóki Közös Önkormányzati Hivatal

Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 36/474-332

Településünk pillanatai

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
Felhívás!
Pályázati lehtőségekről, fejlesztésekről.
Településünk aktívan részt vesz a támogatási lehetőségek kihasználásában - ismerkedjen meg a részletekkel:
28 January 2021