Egerszalók bemutatása
Egerszalók egy olyan, évszázadok óta lakott település, ahol a táj és a környezet igazán alkalmas arra, hogy az ember otthon érezze magát. .
Önkormányzati munka
Bővebben...
Sódomb, látnivalók
Bővebben...
Kikapcsolódás
Bővebben...
Borvidék Egerszalók
Bővebben...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Egerszalók bemutatása
  • Önkormányzati munka
  • Sódomb, látnivalók
  • Kikapcsolódás
  • Borvidék Egerszalók

Tisztelt Szállásadók!

A járványhelyzet egyik legnagyobb áldozata a turizmus. Sajnos Egerszalókon is nagyon sokan nehéz helyzetbe kerülnek emiatt.

A nagyobb szálláshelyeink, a szállodák teljesen bezártak, tudomásunk szerint június végéig.

Önöktől, mint a falusi szálláshelyek, vendégházak üzemeltetőitől is szeretnénk ebben a helyzetben türelmet és megértést kérni.

A kijárási korlátozásról szóló rendelet egyértelműen megfogalmazza, hogy ebben a helyzetben hová és miért lehet elhagyni bárkinek is a lakóhelyét. Alapos indok szükséges.

(Alapos indok a kormányrendelet szerint:

- a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység,
- az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele

- az egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés - .... )

Ugyan törvényileg jelenleg nem tiltott a szálláshelykiadás, de a falu vezetésével egyeztetve és az önkormányzat felé érkező panaszok figyelembe vételével arra kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint ebben a járványhelyzetben ne fogadjanak vendégeket. 

Mindenekelőtt fontosnak tartjuk a helyi lakosság védelmét, az itt élők egészségét. Sajnos az ország bármelyik részéről ide érkező vendégekről nem tudjuk az egészségi állapotukat, életkörülményeiket, utazási szokásaikat, esetleges fertőzöttségüket. Mivel nem csak az adott szálláshelyen tartózkodnak, hanem sétálnak, vásárolnak stb. érintkezésbe kerülhetnek bárkivel.

Próbáljuk meg megvédeni saját lakókörnyezetünket.

Amennyiben mégis foglalás érkezik Önökhöz javasoljuk a vendégekkel egy későbbi időpont egyeztetését, vagy a folyamatos kapcsolattartást.

Az én vendégszobám alkalmazásban be tudják állítani a automatikus napi zárást így ezzel nincs más teendőjük ebben az időszakban.

Egerszalók megvár!

Jelenleg mi is ezt kommunikáljuk a vendégek felé!

Bízunk benne, hogy mielőbb újra visszatérhet az élet, és fogadhatjuk a vendégeket!

Köszönettel:

 

Farkasné Uzelman Szilvia                                            Varga István

       TDM menedzser                                               Egerszalók polgármestere

Településünk pillanatai

Tisztelt Ügyfelek! A Heves Megyei Kormányhivatal látja el 2020. március 1-től
Tisztelt Ügyfelek! Az Egerszalóki Közös Önkormányzati Hivatal 2020. június 1. napjától
Tisztelt Szállásadók! A járványhelyzet egyik legnagyobb áldozata a turizmus. Sajnos Egerszalókon is nagyon sokan nehéz helyzetbe kerülnek emiatt.
Vízmű ZRT tájékoztatója itt olvasható...
Tájékoztatás otthonukban élő fogyatékos személyek és családtagjaik részére... itt olvasható Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete Tel.: +36/36-410-749 Egyesületi mobil: +36/30-506-65-20 E-mail: vakokesgyengenlatok@chello.hu Honlap: http://vgyhme.hu ÉFOÉSZ Heves Megyei Egyesülete Telefon: +36-30/665-4325; +36-30/513-0065 E-mail: efoeszeger@gmail.com Honlap: http://www.efoeszeger.hu Facebook: https://www.facebook.com/efoeszeger.eger/ Siketek és Nagyothallók Heves Megyei Egyesülete Telefon: +36-70/377-5731 E-mail: eger@sinosz.hu Facebook: https://www.facebook.com/SINOSZ/ Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége Telefon: +36-30/958-4405 E-mail: halmozottan@citromail.hu Honlap: http://szuloszovetseg.blogspot.hu Facebook: https://www.facebook.com/szuloszovetseg/ Mozgássérültek Heves Megyei Egyesülete Telefon: +36-30/551-8077; +36-30/985-0138 E-mail: egermhe@gmail.com Honlap: https://www.mheeger.hu/ Ben Autisztikus Gyermekekért Egyesület Telefon: +36-20/442-9331 E-mail: benegyesulet@gmail.com Honlap: https://aosz.hu/tagszervezet/ben-autista-es-autisztikus-gyerekekert-kozhasznu-egyesulet/ Facebook: https://www.facebook.com/egriautistak/ Információs és Koordinációs Pont Eger A fogyatékosságügyi tanácsadók elérhetősége: Fónagyné Szokolai Katalin 20/381-4038 szokolai.katalin@fszk.hu Berzeviczi Nikolett 20/267-6547 berzeviczi.nikolett@fszk.hu
Megváltozott az óvodai beíratás rendje, itt olvasható...

Gyors elérhetőségünk: 

Tel.: 36/574-002, 36/474-332

Fax: 36/474-366

E-mail:

Keressen a weboldalon

Önkormányzati közadat kereső
A közfeladatot ellátó szerv a feladatkörébe tartozó ügyekben – így különösen az állami és önkormányzati költségvetésre és annak végrehajtására, az állami és önkormányzati vagyon kezelésére, a közpénzek felhasználására és az erre kötött szerződésekre, a piaci szereplők, a magánszervezetek és -személyek részére különleges vagy kizárólagos jogok biztosítására vonatkozóan – köteles elősegíteni és biztosítani a közvélemény pontos és gyors tájékoztatását
Felhívás!
Pályázati lehtőségekről, fejlesztésekről.
Településünk aktívan részt vesz a támogatási lehetőségek kihasználásában - ismerkedjen meg a részletekkel:
29 May 2020